NÅGRA HISTORISKA STORVINSTER PÅ STRYKTIPSET

Lite kuriosa kring storvinster är alltid roligt att dyka ned i, nedan listar vi några lyckliga vinnare på Stryktipset. 

2016 VANN en ensam spelare från Svenljunga kommun hela 10 miljoner kronor. Det var matchen mellan Portugal och Österrike som fick ett dramatiskt avslut när Ronaldo missade straffen vilket gav storvinsten till Svenljungabon.  Hade Ronaldo satt straffen hade vinsten istället blivit 1,8 miljoner.

I MALMÖ 2011 kammade en ensam spelare hem hela 20,3 miljoner kronor, det var då den största tipsvinsten någonsin i vår del av Europa. Det var Frank Lampards mål mot Spanien i andra halvlek som gjorde malmöbon till mångmiljonär över en natt.

Kupongen lämnades in på en Hemköpsbutik i centrum och systemet på 64 rader vittnade om att det var en van tippare som var vinnaren.  Just den här typen av system är en riktig klassiker på Stryktipset. Sju helgarderade matcher och sex halvgardeingar, det är en kombination som många spelare använder sig av.

2011 LÄMNAS EN KUPONG in på Pressbyrån i Eslöv och en ensam vinnare kammar hem 10 miljoner kronor. Han hade endast tippat för 8 kronor.

2008 FÅR EN LYCKLIG vinnare hela 7 miljoner kronor, en familjefar från Täby. Vinsten plockades ut i Visby och familjen valde att förbli anonyma.

2004 VINNER FAMILJEN LARSSON från Jönköping lite drygt 5 miljoner på Stryktipset vilket firades med champange.

Annons